ADICON Support Forum Applied Digital, Inc.
Page 1 of 1 1
Topic Options
#10851 - 01/10/04 11:46 AM LightBob Bad?
sonypoolplr Offline
junior


Registered: 01/12/03
Posts: 29
Loc: New Jersey
I think I might have a bad LightBob. Last night the power went out and when it came back on this morning one of my LightBobs wasn't being recognized by the Ocelot/Cmax. Had to auto-address my modules again, and now although it shows up the LightBob isn't changing value. Is there something I can do to make sure its bad before I replace it?
Thanks for any help with this.

Top
#10852 - 01/10/04 01:40 PM Re: LightBob Bad?
Guy Lavoie Administrator Offline
Beyond All Hope
*****

Registered: 12/21/02
Posts: 6548
Loc: Montreal, QC, Canada
You might try and connect it to the controller by itself to see if it still appears at the same address and if the data changes.
_________________________
"If you don't know what you're doing, do it neatly..."

Top
#10853 - 01/11/04 04:49 AM Re: LightBob Bad?
sonypoolplr Offline
junior


Registered: 01/12/03
Posts: 29
Loc: New Jersey
Thanks I'll try that.
One question about disconnecting existing modules to auto-address the new ones without doing all, do I have to disconnect the data wires (A-B) and the power or can I leave the power connected?
Thanks.

Top
#10854 - 01/11/04 09:04 AM Re: LightBob Bad?
Guy Lavoie Administrator Offline
Beyond All Hope
*****

Registered: 12/21/02
Posts: 6548
Loc: Montreal, QC, Canada
You can leave the power connected. This test is just to check how the master "sees" the module over the bus.
_________________________
"If you don't know what you're doing, do it neatly..."

Top
#10855 - 01/12/04 05:48 PM Re: LightBob Bad?
Gary Tench Offline
junior


Registered: 01/11/03
Posts: 30
Loc: Toronto
Interesting. I've got a light bobcat that has not been changing values for some time now. The data value is stuck at 101. It may have been in this state since the blackout. I have been meaning to look at it but it has not been a priority since the lights will come on based on sunset if the light bobcat does not trigger them
Top
Page 1 of 1 1


Moderator:  Dan Smith, Monte G, ADI Tech Support, Guy Lavoie 
Hop to:
Who's Online
0 registered and 22 anonymous users online.
Recent Posts
Shout Box

Newest Members
brigiel, vevevie, zhutree, 416, saiqul
3003 Registered Users
Forum Stats
3003 Members
19 Forums
4006 Topics
23465 Posts

Max Online: 132 @ 11/13/16 10:07 AM
June
Su M Tu W Th F Sa
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30