ADICON Support Forum Applied Digital, Inc.
Page 3 of 3 <123
Topic Options
#24352 - 07/10/16 01:43 PM Re: Lost SECUs and programm issues [Re: fagor]
Guy Lavoie Administrator Offline
Beyond All Hope
*****

Registered: 12/21/02
Posts: 6548
Loc: Montreal, QC, Canada
Hi everyone, seems I'm kind of late at the party...

Kevin, wasn't there some kind of issue with one of the modules (SECU16 or SECU16I) where supervised input mode would appear to not be working due to either a jumper setting, PIC version in the module, or something like that? Seems I remember something where returning to the old executive would make the problem disappear.
_________________________
"If you don't know what you're doing, do it neatly..."

Top
#24353 - 07/11/16 05:54 AM Re: Lost SECUs and programm issues [Re: Guy Lavoie]
ADI Tech Support Moderator Offline
old hand


Registered: 12/22/02
Posts: 721
Loc: Branson West, MO
What application does your C-Max report right now?

Kevin Barrett
ADI Tech Support

Top
#24354 - 07/11/16 09:11 AM Re: Lost SECUs and programm issues [Re: ADI Tech Support]
ADI Tech Support Moderator Offline
old hand


Registered: 12/22/02
Posts: 721
Loc: Branson West, MO
Also, What version of code does C-Max report for the SECU16I (in the grid in the Controller Access screen under Vers)?

Kevin Barrett
ADI Tech Support

Top
#24355 - 07/11/16 09:12 AM Re: Lost SECUs and programm issues [Re: ADI Tech Support]
fagor Offline
junior


Registered: 01/16/08
Posts: 40
Hi!
Application Version is : V3.01

I just reconnected all modules, had to autoadress them again and everthing works perfect.
Light is tuned on and off by the ocelot and all Events in homeseer work too.
Thank you for your help!
Now I just have to cancel the order.

;-)

Top
#24357 - 07/11/16 10:27 AM Re: Lost SECUs and programm issues [Re: fagor]
ADI Tech Support Moderator Offline
old hand


Registered: 12/22/02
Posts: 721
Loc: Branson West, MO
I'm glad it's working but I would still like to get to the bottom of this. Can you tell me what version of code is in the SECU16I?

Thank you,

Kevin Barrett
ADI Tech Support

Top
#24361 - 07/13/16 10:20 AM Re: Lost SECUs and programm issues [Re: ADI Tech Support]
fagor Offline
junior


Registered: 01/16/08
Posts: 40
Hi!
The Controller Access Screen column "Vers" Displays a "1"

Top
#24362 - 07/19/16 12:52 AM Re: Lost SECUs and programm issues [Re: fagor]
fagor Offline
junior


Registered: 01/16/08
Posts: 40
Did my answer help you?
Does Vers: 1 make sense?

Top
#24363 - 07/19/16 06:00 AM Re: Lost SECUs and programm issues [Re: fagor]
ADI Tech Support Moderator Offline
old hand


Registered: 12/22/02
Posts: 721
Loc: Branson West, MO
It does make sense. That is a very old SECU16I. I put a version 1 chip in my SECU16I and used ver 3.19 sw in the Ocelot and it worked fine.

Kevin Barrett
ADI Tech Support

Top
Page 3 of 3 <123


Moderator:  Dan Smith, Monte G, ADI Tech Support, Guy Lavoie 
Hop to:
Who's Online
0 registered and 60 anonymous users online.
Recent Posts
Ocelot Battery
by ADI Tech Support
09/22/17 07:38 AM
Comms Retry Error
by HDTVPete
09/18/17 04:04 PM
Cmax Message: Failed to set data for a 'delay'
by HDTVPete
09/16/17 04:36 PM
Shout Box

Newest Members
brigiel, vevevie, zhutree, 416, saiqul
3003 Registered Users
Forum Stats
3003 Members
19 Forums
4002 Topics
23435 Posts

Max Online: 132 @ 11/13/16 10:07 AM
September
Su M Tu W Th F Sa
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30