ADICON Support Forum Applied Digital, Inc.
Page 1 of 1 1
Topic Options
#12841 - 06/18/05 04:23 PM HAL 2000 won't control SECU-16 Relays
Jim in MO Offline
newbie


Registered: 06/17/05
Posts: 1
Loc: Osage Beach, MO
I have 4 SECU-16 units hooked up. The sensors all work but none of the relays work thru HAL. They do work fine thru C-Max.
Am I setting these up right?
I did the following thru New Devices:

Other/Custom

Applied Digital Model SECU-16

Unit: 4 Output: 14
Default Value: OFF
Save Status: YES

On/Off (Lights & Appliances

Any suggestions on where I am going wrong?

Top
#12842 - 07/27/05 12:15 PM Re: HAL 2000 won't control SECU-16 Relays
gorr Offline
newbie


Registered: 08/19/03
Posts: 4
Loc: Laurel, MD
We have been working with Jim. We believe this is related to the fact that he is enabling HAL to work with a different I/O controller. If he disables that other controller then the Ocelot relays work fine.

We are looking into why enabling the second one will cause HAL to stop working with the SECU relays.

Greg from HAL Support

Top
Page 1 of 1 1


Moderator:  Dan Smith, Monte G, ADI Tech Support, Guy Lavoie 
Hop to:
Who's Online
0 registered and 65 anonymous users online.
Recent Posts
Secu16 inputs not working correctly
by ADI Tech Support
10/03/17 06:01 AM
Ocelot Battery
by ADI Tech Support
09/22/17 07:38 AM
Shout Box

Newest Members
brigiel, vevevie, zhutree, 416, saiqul
3003 Registered Users
Forum Stats
3003 Members
19 Forums
4003 Topics
23440 Posts

Max Online: 132 @ 11/13/16 10:07 AM
October
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31